Kisco Oy

AJANKOHTAISTA

Tiedote 10.12.2021

KISCO on nimennyt toimitusjohtajan

Petri Salo on kutsuttu Kisco Oy:n toimitusjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi 01.01.2022 alkaen. Kisco Oy tähtää kasvuun toimialallaan ja nyt tehty järjestely on osa liiketoiminnan kehittymisen varmistamista.

Petrillä on vahva tausta teollisuuskunnossapidon johtotehtävistä. Hänen urapolkunsa on kulkenut metsäteollisuuden kunnossapidon eri tehtävistä SSG Sahala Oy:n toimitusjohtajuuden kautta nyt rautatiealalle. Koulutukseltaan Petri Salo on sähköinsinööri.

Kisco Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Jormakka, aloittava toimitusjohtaja sekä osaava organisaatio muodostavat vahvan ja osaavan ryhmän kaikilla liiketoiminta-alueilla. Jormakka jatkaa edelleen vahvasti mukana yrityksen johdossa.

Toimialalla on menossa hyvä kysyntä ja liiketoimintaamme pitää kehittää, jotta asiakkaiden tarpeet saadaan koko ajan paremmin tyydytettyä. Meidän tavoitteenamme on olla tehokkain ja ketterin toimija alalla ja näimme että teollisuuden kunnossapidon kokemuksella saadaan uusia näkökulmia yrityksemme palvelukykyyn.

”Asiakastarpeisiin vastaaminen tarvitsee resursseja” toteaa hallituksen puheenjohtaja Vesa Jormakka. On hienoa saada mukava ja tehokas mies lisää porukkaamme Jormakka toteaa samaan hengenvetoon. Alalla on hyvä trendi menossa ja haluamme palvella asiakkaitamme myös etsien ratkaisuja kuinka asiakas saa samalla panostamallaan rahalla vähän enemmän kuin ennen.

”On hienoa päästä niin erilaista, mutta kuitenkin samanlaista liiketoimintaa tekevään ammattimaiseen joukkueeseen” vastaa Petri Salo. Nykyiset tehtävät pitävät kiireisenä vuodenvaihteeseen saakka, mutta välillä ajatus lipsahtaa myös vuodenvaihteen jälkeiseen tulevaisuuteen. Uskon, että yhdistämällä eri taustamme Kiscolla, saamme aikaan parasta palvelua asiakkaillemme ja meillä on aikaa myös kehittää liiketoimintaa vielä eri tasolle hyvästä nykytasostakin.

Kisco Oy on laatua, asennetta, turvallisuutta ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia rautatiealan palveluita. Keskeiset liiketoiminta-alueemme ovat infra- ja turvalaiterakentaminen, rautatiealan asiantuntijapalvelut ja rautatiealan koulutus. Vastaamme kaikista Väyläviraston rataverkolla vaadittavista rautatieympäristön työpätevyyskoulutuksista. Toimimme koulutuskumppanina Väyläviraston ratateknisessä oppimiskeskuksessa Kouvolassa. Meillä on laaja kokemus projektinjohtourakoinnista alihankkijoidemme kanssa ja yhdessä lähes rajattomat resurssit toteuttaa palvelujamme rautatiealan asiakkaillemme. Esimerkkinä innovatiivisuudestamme on joulukuussa lanseerattava eKisco, joka on ensimmäinen asiakkaille suunnattu alan oppimis- ja informaatioalusta.


Lisätiedot:
Vesa Jormakka Hallituksen puheenjohtaja, Kisco Oy
p. 040 516 2463
vesa.jormakka@kisco.fi


<< Takaisin etusivulle