Kisco Oy

Kisco Rekry Facebook 1200x627px
Kisco kasvaa ja tarvitsemme uutta voimaa ryhmäämme 

Rautatiealan kokemusta omaava projektipäällikkö – työmaapäällikkö

Haemme projektipäällikköä vastaamaan rautatiealan asiakasprojekteista. Kiscon infrapalvelujen asiakkaat koostuvat väyläviraston hankkeista ja suurteollisuuden sekä satamien raiteistonhaltijoista. Vastuualueeseesi kuuluu projektien vetämistä, työnsuunnittelua, tarjousprosesseihin osallistumista ja työmaavalvontaa. Sinulla on merkittävä rooli projektien toteuttamisessa, joka edellyttää myös valmiutta matkatöihin. Tehtävä edellyttää insinööritason koulutusta sekä vankkaa kokemusta alan projekteista. Systemaattinen toimintatapa ja yhteistyökyky ovat tärkeitä avuja tehtävässä.  

Tarjoamme kehittyvän ja kasvavan työympäristön, kilpailukykyisen palkkauksen sekä samalla mahdollisuuden suunnitella kanssamme mielenkiintoinen urapolku erilaisiin johtotehtäviin yrityksessämme. Työtä on mahdollisuus tehdä myös suureksi osaksi etätyönä, joten asuinpaikkasi ei rajoita tehtävässä menestymistä.

LISÄTIEDOT
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Salo
puh. 040 540 7599
petri.salo@kisco.fi

HAKEMUKSET
Hakemukset palkkatoivomuksineen 31.3.2022 mennessä otsikolla ”Projektipäällikkö” osoitteeseen petri.salo@kisco.fi. Teemme haastatteluja kiireellisyyden vuoksi koko hakuprosessin ajan.

Kisco Oy Rautatiepalveluiden asiantuntijat

Kisco toimii rautateiden parissa toimittaen asiakkailleen infraprojekteja, asiantuntijapalveluja sekä rautatiealan koulutuksia. Toimintatapamme rautatieinfrarakentamisessa on Projektinjohtourakointi – yhteistyössä laajan alihankkijaverkoston kanssa. Kisco on perustettu vuonna 2017 ja meillä on mm. RALA-sertifikaatti ja RALA-pätevyys (rautatierakentaminen ja metrolinjat). Kisco Oy:llä on taloustietojen perusteella AAA-luokitus ja pääkonttorimme on Helsingissä. Meillä työskentelee tällä hetkellä 10 ammattilaista.